groothandel hout
Bedrijf Houthandel VC-Wood: hout plaatmaterialen spaanderplaten mdf osb multiplex triplex melamine hardboard plinten.
VC Wood ziet met volle vertrouwen de toekomst tegemoet en heeft de ambitie om de beste te zijn in de distributie van hout en plaatproducten in België. In een familieonderneming als de onze zijn persoonlijke contacten de basis van vruchtbare zakenrelaties.
Groothandel hout Kuurne, houthandel Kortrijk.
Dan moet u bij Louis Verwee in Kuurne Kortrijk zijn. Welk hout u ook zoekt, u vindt het bij deze groothandel die tevens ook als kleinhandel werkt. Bovendien verzagen zij de planken ter plaatse op het formaat dat u nodig hebt.
Houtmagazijn Verdonckt, houthandel met alle hout voor bouwbedrijf, constructies, hobby, timmerwerk, parket, gevelbekleding. In de kijker.
U bent bedrijfsverantwoordelijke of zaakvoerder. U bent fabrikant of plaatser van tuinhuisjes? U bent doe-het-zelver? Certificaten Duurzaam bosbeheer. In de kijker. Doorniksesteenweg 202 B 8580 Avelgem Tel. 32 0 56 64 40 42 Fax 32 0 56 64 58 82 Email: info@houtmagazijnverdonckt.be.
Jadimex, groothandel in hout.
Daarnaast ligt onze nadruk steeds op kwaliteitsvol hout. Bovendien kunnen wij volledig op maat van jouw project werken. Door onze jarenlange ervaring heeft onze groothandel in hout een goede naam en reputatie in België en omstreken. Jadimex, jouw groothandel in hout.
LEMAHIEU, Timber Import LEMPAN, Panel Import. Pixeldemo. LEMAHIEU, Timber Import LEMPAN, Panel Import.
Brandhout Struye Ambachtelijk Warm.
Of je komt het zelf ophalen. Levering aan huis gebeurt met een kleine vrachtwagen tot 8 stères per vracht. Vanaf 9-16 stères met onze kleine vrachtwagen en aanhangwagen. het hout wordt bij u gekipt. Wij beschikken over grote voorraad droog hout en kunnen per container.
Hout Van Wilder, Gent, Oost-Vlaanderen, België.
Grondwetlaan 56A, 9040 Sint-Amandsberg. Hout Van Wilder is invoerder en groothandel van eik en tropisch hardhout. Voor eiken balken en eiken planken, maar ook voor eiken stammen, kijkt u best op eiken-balken.be. Ons gamma tropisch hardhout kan u bekijken op onze site tropisch-hardhout.be.
VANDECASTEELE HOUTIMPORT tropisch hardhout en Russisch en Scandinavisch zachthout en Amerikaans hard en zachthout.
Kom en bezoek ons op BUDMA in POZNAN POLEN Hal 3A Stand 37. Kom en bezoek ons op BAU in München Hal 5 Stand 505. MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR! Vandecasteele neemt deel aan de FLEGT" FIELD VISIT" in Ghana.
Groothandel hout en bouwmaterialen Insights.
Hout en bouwmaterialenindustrie graadmeter voor groothandel. De producenten van hout en bouwmaterialen zijn belangrijk voor de groothandel in bouwmaterialen, omdat de groothandel bij de industrie hun producten inkoopt. De omzet van de groothandel wordt daarom voor een groot deel bepaald door de afzetprijzen van de industrie.
Martal Houtimport The Best of Hardwoods.
Onze productieverantwoordelijke houdt een permanent toezicht over de vochtigheid en kwaliteit van het hout in elke fase. Met meer dan 50 jaar ervaring en een droogcapaciteit van 4000 M, is Martal gekend om zijn kwaliteit omtrent het controle en droogproces.
Houtconstructies groothandel hout Quintelier nv: Specialist in hout, aanleg parken, wegeniswerken, onderhoud waterlopen.
Met onze eigen zagerij zijn wij niet alleen een groothandel in voornamelijk tropisch hardhout, we maken ook alle mogelijke houten constructies op maat. Zo voorzien we andere aannemers voor hun projecten in de water, wegen en tuinbouw van het gewenste hout en houten constructies op maat.

Contacteer ons