bakkerij groothandel
Broeders Bakkerijservice nv Broeders Bakkerijservice nv.
Bakkerijgereedschap en kleinmateriaal. Verkoop van bakkerijmachines en toebehoren voor de. warme, koude en de hobby bakker. Welkom bij Broeders Bakkerijservice. Wat doen we. Verkoop en dienst na verkoop. van bakkerijmachines en. toebehoren voor de warme., koude en de hobby bakker.
Voor Bakkers en Groothandel Bakkerij van Ham.
Voor Bakkers en Groothandel. Ook produceren wij in onze bakkerij voor groothandels en grootverbruikers. In onze goed ingerichte bakkerij produceren wij een groot aantal producten, die bestemd zijn voor diverse kanalen. Door ons specialistisch machinepark, zijn wij in staat, specialistische producten te maken.
Dossche Mills is totaalleverancier van bakkerijgrondstoffen.
Zowel artisanale als industriële bakkerijen en biscuiterieën en de voedingsindustrie kunnen bij ons terecht voor producten vers van de molen. We garanderen een constante kwaliteitscontrole en een persoonlijke service. Ons uitgebreide gamma bakkerijgrondstoffen omvat alle grondstoffen die nodig zijn in een bakkerij.
Roelandt.
Met respect voor de artisanale traditie in combinatie met de uiterst geavanceerde productiemethodes verzekert de familie Roelandt constant kwalitatieve eindproducten. Lees hoe we dit waarmaken. Op ecologisch vlak werden reeds tal van maatregelen genomen, zo behaalden we voor het derde jaar op rij de milieucharter.
Bakkerij Vangrootloon De grootste ambachtelijke bakkerij.
Een bakkerij met een team dat nog over de finesse van het echt bakkersambacht beschikt. Ons team telt vandaag 300 medewerkers. Vangrootloon is een familiale bakkerij, al sinds 1918, met een moderne en efficiënte bedrijfsvoering en is gevestigd in Limburg en Vlaams-Brabant.
Castelein Your partner in food solutions.
Gabriël Castelein, zag grote opportuniteiten in samen-aankoop, zo was ook hij in 1989 de medeoprichter van de aankoopvereniging Interfrost, nu Oresto Food Partners. Deze interprofessionele samenwerking opende de deuren tot het foodservice gamma en zo groeide Castelein uit tot een volwaardige groothandel voor zowel horeca als bakkerij.
Leverancier Broodproducten Bake-off Vers Diversi Foods.
Dat brood al zo lang een belangrijke plaats heeft komt doordat het gezond, veelzijdig, makkelijk, voedzaam en lekker is. A" breadtaking experience." Bekijk ons verhaal! Voor Diversi Foods begint het allemaal op het veld waar wij het graan met de grootste zorg selecteren.
Bakkerijbenodigdheden bakplatenpoetsmachines Antwerpen, Brussel De Smedt.
Uw groothandel voor bakkerijbenodigdheden zoals ovens en bakkerij machines. De Smedt in Puurs is uw leverancier en groothandel voor gespecialiseerd in materiaal voor de bakkerij, de banketbakkerij en de chocolaterie Een greep uit ons verkoopprogramma.: Klopper-mengelaars Rego Dito-Sama meerdere modellen leverbaar.
Lyfra-Lekkerland groothandel in confiserie snoep, drank tabakswaren.
Bekijk nu ons nieuw gamma Gezond" en Lekker!" We raken niet aan de succesformule van de laatste jaren. U kan uw spaarpunten blijven inruilen voor Neckermann reischeques en Krëfel cheques. Simon De Heuvellaan 5 2110 WIJNEGEM T 03 328.69.60 F 03 326.23.22 info@lekkerland.be.
Zware brand in groothandel van bakkerijproducten Binnenland Nieuws HLN.
In Ingelmunster woedt al uren een brand in het bedrijf Soenens, een groothandel van diepvriesbakkerijproducten. Het was de zaakvoerder van het bedrijf in de Heirweg-Noord die deze morgen om half zes ontdekte dat één van zijn grote magazijnen helemaal onder de rook zat.
Qui nous sommes.
La qualité, un choix varié et notre service restent les meilleurs atouts au sein de cette économie en perpétuelle évolution. Notre approche personnelle et le caractère familiale de lentreprise rend la relation avec nos clients toujours saine. Nous serons heureux de vous accueillir à Groothandel Claessens!

Contacteer ons