hout groothandel
Bedrijf Houthandel VC-Wood: hout plaatmaterialen spaanderplaten mdf osb multiplex triplex melamine hardboard plinten.
Bekijk onze laatste hardhout promoties, profiteer nu om nog voor de winter uw terras aan te leggen. VC Wood ziet met volle vertrouwen de toekomst tegemoet en heeft de ambitie om de beste te zijn in de distributie van hout en plaatproducten in België.
Houthandel in eik Meerlaen NV Groothandel in Frans eikenhout.
GROOTHANDEL IN FRANSE EIK. Home Houtzagerij Houtdrogerij Houthandel producten History News Routeplan Contact. Import van franse eiken onderbolen. Kunstmatig drogen van alle houtsoorten. Zaagwerk voor derden. Singel 17 te 9000 Gent Tel. E-mail: johanmeerlaen@skynet.be Ondernemingsnummer: BE 0423 893 364 met zetel te Gent.
Groothandel hout.
Voor onze zakelijke klanten bieden wij het beste hout aan de beste groothandelsprijzen. Wij beschikken hiervoor over een computergestuurde zagerij zodat wij snel uw orders zullen kunnen voldoen. Onze specialisatie is Europese eik, maar ook voor andere houtsoorten kan u bij ons terecht.
Jadimex, groothandel in hout.
Groothandel in hout. Jadimex, de groothandel in hout. Ben je op zoek naar een groothandel in hout om mee samen te werken? Zoek je een betrouwbare partner om je te helpen bij de realisatie van de houten projecten van je klanten?
Brandhout Struye Ambachtelijk Warm.
Of je komt het zelf ophalen. Levering aan huis gebeurt met een kleine vrachtwagen tot 8 stères per vracht. Vanaf 9-16 stères met onze kleine vrachtwagen en aanhangwagen. het hout wordt bij u gekipt. Wij beschikken over grote voorraad droog hout en kunnen per container.
Hardhout groothandel en importeur Van den Berg Hardhout.
Wij zorgden voor de levering van het hout en de bewerkingen. Angelim Vermelho, Azobe, Okan. Wij zijn een hardhout groothandel met een uitgebreid assortiment fsc hout. Bekijk onze houtsoorten. Bekijk ons assortiment. toon alle soorten. 2017 Van den Berg Hardhout BV Webdesign: G2O Webdevelopment: DudeSquare.
Groothandel hout Kuurne, houthandel Kortrijk.
Dan moet u bij Louis Verwee in Kuurne Kortrijk zijn. Welk hout u ook zoekt, u vindt het bij deze groothandel die tevens ook als kleinhandel werkt. Bovendien verzagen zij de planken ter plaatse op het formaat dat u nodig hebt.
De Belgische groothandel in kwalitatief tuinhout Cartri.
Als groothandel verdelen wij onze producten via geselecteerde dealers. Cartri levert aan DIY en houthandelaars een assortiment van bijna 400 kwalitatieve producten. Als groothandelaar en producent in tuinhout selecteert CARTRI waar mogelijk hout uit de verantwoord beheerde bossen in Midden-Europa.
Groothandel kleinhandel hout Vlaams-Brabant: Aarschot, Leuven, Diest, Westerlo, Heist-Op-Den-Berg, Tienen Carlens hout.
Zeker een reden om langs te komen bij Houthandel Carlens in Aarschot en dit wegens het unieke aanbod aan producten voor uw dak, gevel, interieur en terras. Op zoek naar hout en materialen om een sterk en esthetisch dak te realiseren.
Geldhof hout Apart in hout, groots in aanbod in zowel massief hout als plaatmateriaal!
Zagen, frezen, schaven, boren. Gyproc, Velux, isolatie. Ons laatste nieuws. Geldhof hout krijgt waardelabel Generatiebedrijf. Betaal nu met Ecocheques bij Geldhof Hout! Ook dit jaar is Geldhof Hout partner van de Techniek Academie. Disclaimer 2017 Geldhof Hout Site by Pepper Design.
Home Houthandel Vanhaverbeke.
De complexiteit qua service en klantenbestand en het grote aanbod van diverse materialen zorgen er voor dat de huidige generatie een dubbel spoor uitwerkt. Maarten werkt verder de zaak uit in de Ambachtenstraat en Jeroen behartigt een gespecialiseerde complementaire zaak: Vanhardhout.

Contacteer ons